Vognmand

Det mener vi

Som Vognmand bør du beholde mest som muligt!

I takt med denne filosofi har vi derfor skabt nogle rammer således vores vognmænd føler sig trygge gennem flere forskellige faktorer som du netop kan læse her på siden. Vi har givet det megen eftertanke og mener, at vi kan fra vores side, at vi kan tilbyde vores vognmænd trygge rammer der passer til vognmændene.

HVORFOR VÆLGE VOGN?

vogn logo
MERE UDBETALT

Hos VOGN koster pladslejen en brøkdel af standarden i branchen. alene det betyder flere tusinder om måneden mere til dig som VOGNmand.

ANDRE end vogn
MINDRE UDBETALT

De fleste kørselskontorer opkræver flere tusinder kroner for meget. I hvert fald hvis det står til os i VOGN. Og det gør det nu.

vogn logo
INGEN RABATORDNINGER DU IKKE KAN GENNEMSKUE

Det handler om tryghed og transparens. Hvis en kunde eks. får rabat gennem en firmaaftale,  er det ikke en overraskelse for dig. Det skaber ro og stabilitet.

ANDRE end vogn
UIGENNEMSKUELIGE RABATTER

Det er helt almindeligt, at rabatterne der gives gennem hovedkontorets firmaaftaler. Trækkes direkte fra din løn. I VOGN synes vi ikke det er okay.  Så det gør vi op med.

Billig Taxa København
vogn logo
AF VOGNMÆND TIL VOGNMÆND

VOGN har vi mere end 15 års erfaring med, at være vognmænd. Vi kender derfor alle de tanker, følelser, udfordringer og goder der er ved jobbet. Men vi vil altid gøre det lidt bedre. Derfor lytter vi til, hvad DU siger.

ANDRE end vogn
AF SLIPSEDRENGE TIL BANKBOGEN

Det handler om, at tjene penge. og mindre om,  at lytte til de reelle udfordringer vognmanden oplever i hverdagen. Det skaber mistrivsel og negativitet

vogn logo
KUN REALISTISKE FORVENTNINGER

Vi kræver ikke du ruller den røde løber ud, tilbyder dansktop-musik, smalltalk eller fodmassage.

Som VOGNmand hos os, sætter vi forventningerne til kundeservice, lige præcis der, hvor du kan være dig selv.

ANDRE end vogn
FOR PÅTAGEDE KRAV TIL KUNDESERVICE

Kundeservice er godt. Men ofte har reglerne ikke afsæt i den virkelighed vognmænd og chauffører har og oplever.

I VOGN kan du være dig selv.

Taxa til god pris